Νέα
  • ΓΔ: 1033.02 -0.04%
  • Τζίρος: 87,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επίσκεψη κλιμακίου της ΓΣΕΒΕΕ στην Κύπρο

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στη Λευκωσία το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕE) και το Ίδρυμα Ερευνών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Καταστηματαρχών (ΙΕΜΕ ΠΟΒΕΚ) με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων των δυο συνδικαλιστικών φορέων Ελλάδας και Κύπρου. Το πρωτόκολλο υπέγραψαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και ο γενικός γραμματέας της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ και πρόεδρος του ΙΕΜΕ ΠΟΒΕΚ Στέφανος Κουρσάρης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Κύπρο η αντιπροσωπεία της ΓΣΕΒΕΕ είχε επίσημη συνάντηση με την υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νατάσα Πηλείδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν τα μέτρα στήριξης των δύο κυβερνήσεων (Ελλάδας και Κύπρου) προς τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Αντικείμενο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας των δυο φορέων αποτελεί η συνέργεια σε ερευνητικά και επιχειρησιακά θέματα που συνδέονται με το αντικείμενο της θεσμικής ενδυνάμωσης των συνδικαλιστικών φορέων που εκπροσωπούν και των μελών τους, της κοινωνικής καινοτομίας και των στρατηγικών ανάπτυξης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ