Νέα
  • ΓΔ: 1188.68 -0.26%
  • Τζίρος: 2,24 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΑ ο Γιάννης Μπρατάκος

Γιάννης Μπρατάκος / Πηγή: Eurokinissi

Υποψήφιος για την προεδρία του μεγαλύτερου επιμελητηριακού θεσμού της χώρας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα είναι ο Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έως σήμερα αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος μετά τις εξελίξεις που δρομολογεί ο απροσδόκητος θάνατος του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα Μπρατάκου θα είναι συναινετική, συσπειρώνοντας τα μέλη του επιμελητηρίου στο πρόσωπό του, που τυγχάνει ευρείας αποδοχής.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο Γιάννης Μπρατάκος σπούδασε Παραγωγή & Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics. Είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας DD SYNERGY από το 1999, ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1995.
 
Εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ από το 2006 και το Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος αναλαμβάνοντας τα θέματα καινοτομίας, νέων τεχνολογιών και νεοφυών επιχειρήσεων.
 
Από τον Ιούλιο του 2019 είναι ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ