Νέα
  • ΓΔ: 860.32 +1.29%
  • Τζίρος: 37,98 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wind: Κέρδη 130,3 εκατ. ευρώ το Β τρίμηνο του 2021- Στα 28,5 εκατ. ευρώ η EBITDA

wind.gr

Τα οικονομικά αποτελέσματα για το Β’ τρίμηνο του 2021 ανακοινώνει σήμερα η WIND Ελλάς, σύμφωνα με τα Διεθνή Χρηματοοικονομικά Πρότυπα (IFRS), καταγράφοντας ανάπτυξη εσόδων και συνδρομητικής βάσης ενώ σημείωσε σημαντική πρόοδο σε όλους τους στρατηγικούς της στόχους.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία των αποτελεσμάτων του Β' τριμήνου. Είδαμε μια συνεχιζόμενη αύξηση της συνδρομητικής μας βάσης, ως αποτέλεσμα της επιτυχούς υλοποίησης της στρατηγικής μας και της σταδιακής επαναφοράς της οικονομίας στην κανονικότητα.

Κοιτάζοντας πλέον και το δεύτερο εξάμηνο, είμαστε σίγουροι για τη συνέχιση της ανάπτυξής μας, καθώς αξιοποιούμε την αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες μας σε ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον λειτουργίας.

Τέλος, με μεγάλη χαρά ανακοινώσαμε στις 16 Αυγούστου την εξαγορά της WIND Ελλάς από τη United Group, μια συναλλαγή που αναμένουμε να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή το 2022. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε υλοποιήσει έναν πολυεπίπεδο μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων μας, βελτιώνοντας σημαντικά τις υποδομές, τις υπηρεσίες μας, καθώς και την εμπειρία των πελατών μας. Η ένταξή μας σε έναν διεθνή ηγέτη τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης όπως είναι η UG, είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο για εμάς και θα ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητές μας και τα οφέλη για τους πελάτες μας», σχολίασε σχετικά με τα αποτελέσματα του Β’ τριμήνου 2021 ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς Νάσος Ζαρκαλής.

Συγκεκριμένα:

  • Αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες ως αποτέλεσμα των ισχυρών εμπορικών επιδόσεων
  • Συνολικά έσοδα από υπηρεσίες €130,3 εκατ., αυξημένα κατά 5,3% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2020.
  • Η απόδοση του EBITDAaL αντανακλά τη συναλλαγή με τη Vantage Towers και την αύξηση εσόδων
  • Προσαρμοσμένο EBITDAaL €28,5 εκατ. με περιθώριο 21,9%.
  • Αύξηση κατά €2,4 εκατ. σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020, προσαρμοσμένο για τη συναλλαγή με τη Vantage Towers σαν να είχε συμβεί την 1η Ιανουαρίου του 2020.
  • Αύξηση των συνδρομητών σε σχέση με το Β’ τρίμηνο του 2020
Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ