Νέα
  • ΓΔ: 891.84 +1.51%
  • Τζίρος: 50,06 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κλινική Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: Κέντρο αναφοράς και εκπαίδευσης για την ολική αρθροπλαστική ισχίου με τη μέθοδο ASI

Ιατρικό κέντρο Αθηνών

Η Κλινική Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με επικεφαλής τον Δρ. Ιωάννη Τσαρούχα, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Διευθυντή Κλινικής Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών συνεχίζει την εκπαιδευτική διαδικασία σε ορθοπαιδικούς χειρουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μέθοδο ASI-Anterior Supine Intermuscular για την αρθροπλαστική του ισχίου.

Η συγκεκριμένη Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι το μοναδικό κέντρο αναφοράς στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη για την εκπαίδευση στην τεχνική αυτή. Η επιλογή της έχει έρθει ως αποτέλεσμα ενδελεχούς αξιολόγησης από εκπροσώπους της εταιρείας Zimmer Biomet, με βάσει τον τρόπο εφαρμογής της τεχνικής από τη χειρουργική ομάδα και την επάρκεια των υποδομών του Νοσοκομείου, σε συνάρτηση με το μεγάλο αριθμό επιτυχών επεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει.

Ήδη από την αρχή του προγράμματος, τον Φεβρουάριο του 2019, έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 30 επισκέπτες ορθοπαιδικοί χειρουργοί. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα και δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι από το επίπεδο των γνώσεων που απέκτησαν

Οι επεμβάσεις Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου απαιτούν εξειδίκευση, σύγχρονο νοσοκομειακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό και συνεργασία μεταξύ ιατρικών ειδικοτήτων, οι οποίες συνθέτουν τη Διεπιστημονική Ομάδα. Η καθημερινή ενημέρωση για τις επιστημονικές εξελίξεις σε συνδυασμό με τις συνεχείς επενδύσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε βιοϊατρικό εξοπλισμό, μας επιτρέπει να διαθέτουμε την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την πλέον εξατομικευμένη, ακίνδυνη και ελάχιστα επεμβατική λύση, για κάθε περίπτωση, όσο σύμπλοκη κι αν είναι.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμη και στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, δε θα πρέπει να παραμελούμε, ποτέ, την υγεία μας. Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, πέραν της παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, κορυφαία προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των ιατρών του. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζονται πλήρως τα αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα εισαγωγής και παραμονής που έχουν θεσπιστεί, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής  διενέργειας μοριακού ελέγχου για τον ιό, όλων των ασθενών και των συνοδών τους.

Για περισσότερα ιατρικά νέα πατήστε εδώ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ