Νέα
  • ΓΔ: 873.1 -1.56%
  • Τζίρος: 94,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Β. Κορκίδης: Η κοστολογημένη οικονομική πολιτική υπόσχεται ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία

Βασίλης Κορκίδης
Πηγή: eurokinissi

«Η λεπτομερής εξειδίκευση των μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, δεν αφήνει καμία απορία και κανένα ερώτημα αναπάντητο, σε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, επιβεβαιώνοντας μια πολιτική με ισχυρό και θετικό πρόσημο για την κοινωνία και το επιχειρείν».

Αυτό σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, προσθέτοντας ότι: «Απόλυτα κοστολογημένα τα μέτρα εδράζουν στην οικονομική ανάπτυξη που σχηματοποίησε το τρίπτυχο, εξαγωγές, επενδύσεις και μείωση της ανεργίας, στο μέτρο του δυνατού. Η λελογισμένη και κοστολογημένη οικονομική πολιτική δεν θέτει κίνδυνο δημοσιονομικού εκτροχιασμού, αλλά τουναντίον, υπόσχεται να δώσει μία ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Μια πορεία που, τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία, η οικονομία, η ισχυροποίηση της οποίας, όπως φάνηκε από τους σχετικούς οικονομικούς δείκτες επέτρεψε αυτές τις λελογισμένες παροχές».

«Είναι γεγονός, ότι το οικονομικό επιτελείο συνεχίζει να υλοποιεί ένα συνεκτικό σχέδιο 25 συγκεκριμένων δράσεων με ρεαλισμό και λογισμό, διασφαλίζοντας για την κοινωνία την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη σιγουριά και για την αγορά την προοπτική, την αυτοπεποίθηση και την αξιοπιστία. Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, πιστεύουμε πως σύντομα, όλοι οι κλάδοι της αγοράς θα δούμε την εικόνα που προβλέπει και περιγράφει ο υπουργός Οικονομικών, με τις επενδύσεις να πολλαπλασιάζονται, την ανεργία να συρρικνώνεται, τις επιχειρήσεις να εκκινούν οικονομική δραστηριότητα και το οικονομικό κλίμα να κινείται σε συνθήκες προ πανδημίας», καταλήγει ο Βασίλης Κορκίδης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ