Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με αιχμές παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Φ. Τσαλίδης

Παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αποχωρώντας παράλληλα και από την εταιρία, ο Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος ήταν στο «τιμόνι» της εταιρείας για πάνω από πέντε χρόνια.

Πληροφορίες θέλουν τη θέση του στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ανήκει στους Ιταλούς, να αναλαμβάνει ο Ιταλός Maurizio Capotorto, έως σήμερα υπεύθυνος των θυγατρικών εταιριών της Trenitalia στο εξωτερικό, ενώ, όπως φημολογείται, πλέον όλο το Δ.Σ. της εταιρίας θα μιλά... ιταλικά.

Η θητεία του κ. Τσαλίδη έληγε κανονικά στα τέλη του 2021, καθώς είχε ανανεωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο έως τώρα επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πάντως, στην επιστολή που απέστειλε σήμερα Δευτέρα αποχαιρετώντας τους εργαζομένους στην εταιρεία, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις στα σιδηροδρομικά έργα της χώρας.

«Ελπίζω ότι η Ελληνική Πολιτεία θα αντιληφθεί επιτέλους τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο σιδηρόδρομος στην ανάπτυξη της οικονομίας και θα προχωρήσει άμεσα στα απαιτούμενα έργα τα οποία θα βελτιώσουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του Ελληνικού Σιδηροδρόμου και θα αυξήσουν την χωρητικότητα του εθνικού δικτύου. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στην επιστολή του κάνοντας σε άλλο σημείο λόγο και για τις «υποχρεωτικές βραδυπορίες», εξαιτίας της κατάστασης του δικτύου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ