Νέα
  • ΓΔ: 898.96 +0.85%
  • Τζίρος: 49,02 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κλουκίνας – Λάππας: Σύναψη ομολογιακού δανείου έως 11,06 εκατ. ευρώ

Κλουκίνας Λάππας
Κλουκίνας Λάππας

Την υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 11,06 εκατ. ευρώ με διαχειριστή πληρωμών και ομολογιούχο δανειστή την Alpha Bank ανακοίνωσε η εταιρεία «Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας». 

Στη σχετική ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο αναφέρεται ότι η διάρκεια του δανείου είναι οκταετής με περίοδο χάριτος ενός έτους και επιτόκιο 2,4% πλέον EURIBOR τριμήνου

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η εταιρεία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014, τον Ν. 3556/2007 και τις σχετικές αποφάσεις και εγκυκλίους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε εκτέλεση της από 7.12.2020 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της και της από 8.12.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, την υπογραφή σύμβασης για τη σύναψη κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, βάσει των διατάξεων του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει, ύψους μέχρι έντεκα εκατομμυρίων εξήντα δύο χιλιάδων Ευρώ (11.062.000,00) με διαχειριστή πληρωμών και ομολογιούχο δανειστή την αvώvυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑIΡΕIΑ».

Η διάρκεια του δανείου είναι οκταετής με περίοδο χάριτος ενός έτους και επιτόκιο 2,4% πλέον EURIBOR τριμήνου, και αποσκοπεί στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας προς την τράπεζα «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑIΡΕIΑ».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ