Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EasyJet: Αντλησε 1,2 δισ. στερλίνες από την πώληση μετοχών της

EasyJet
Πηγή: APImages

Το 1,2 δισ. στερλίνες (1,7 δισ. δολάρια) άντλησε η EasyJet από την πώληση μετοχών της, με τα κεφάλαια να κατευθύνονται στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους για την ανάκαμψη των ταξιδιών αναψυχής.

Οι μέτοχοι της εταιρείας αγόρασαν το 93% των 301 εκατ. μετοχών που έγιναν διαθέσιμες στην τιμή των 410 πενών η κάθε μία, τόνισε η EasyJEt.

Η εταιρεία στις αρχές του μήνα είχε δηλώσει ότι θα αντλούσε κεφάλαια για να διατηρηθεί αυτόνομη αντί του να πουληθεί σε μειωμένη τιμή στην Wizz Air.

Τότε, η εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε πως υποτιμήθηκε από την έναρξη της πανδημίας και ότι οι κανόνες που είχαν επιβληθεί για τα ταξίδια, εμπόδισαν την ανάκαμψη.

Εκείνη την περίοδο επίσης είχε δηλώσει ότι θα δανειζόταν 400 εκατ. στερλίνες από τις τράπεζες. Στις 9 Σεπτεμβρίου η μετοχή είχε υποχωρήσει 10%. Έκτοτε, το Ηνωμένο Βασίλειο άλλαξε τους κανόνες για τα ταξίδια, και η μετοχή έχει κερδίσει 19%

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ