Νέα
  • ΓΔ: 878.34 -0.10%
  • Τζίρος: 46,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μινωικές Γραμμές: Δωρεάν η μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους

Δωρεάν θα μεταφέρεται η ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι Κρήτης, από τις Μινωικές Γραμμές.

Η κρητική εταιρεία σε ανακοίνωσή της εκφράζει την «αμέριστη συμπαράσταση της προς τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από το φονικό σεισμό της Δευτέρας 27.09.2021, και αναλαμβάνει το έργο της δωρεάν μετακίνησης φορτηγών οχημάτων που θα διακινηθούν στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς, με σκοπό τη μεταφορά αγαθών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες».

Από χθες Τετάρτη, 29.09.2021, η εταιρεία σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, μετέφεραν τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη προς τον σεισμόπληκτο πληθυσμό του Αρκαλοχωρίου.

Οι Μινωικές Γραμμές, καλούν όσες μεταφορικές εταιρείες, συνεργαζόμενες με κοινωνικούς φορείς και συλλόγους επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, μέσω της έμπρακτης προσφοράς τους, να επικοινωνήσουν με τις παρακάτω υπηρεσίες φορτηγών των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, για την εξασφάλιση/κράτηση των θέσεων, την έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων:

  • Πρακτορείο Λιμένος Ηρακλείου - Τμήμα Φορτηγών: Νέος Επιβατικός Σταθμός, 2810-280882, (επικεφαλής κ. Εμμανουήλ Αλεξάκης)
  • Πρακτορείο Λιμένος Πειραιά - Τμήμα Φορτηγών: Πύλη Ε2, 210-4611391, (επικεφαλής κ. Σωτήριος Τριανταφύλλου)
Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ