Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Eurolife: Δωρεάν οι 4 μήνες ασφάλισης στα νέα συμβόλαια κατοικίας

Eurolife FHH
Πηγή: Eurolife

Δωρεάν ασφάλιση κατοικίας για 4 μήνες προσφέρει η Eurolife ασφαλιστική στα νέα συμβόλαια με έναρξη από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021, ανεξαρτήτως συχνότητας πληρωμής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, «τα πρόσφατα γεγονότα στη χώρα μας έχουν αναδείξει τη σημασία που έχει η ασφάλιση περιουσίας, ως ο τρόπος για να προστατεύουμε όσα έχουν αξία για εμάς. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που σχετίζεται άμεσα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις αναμνήσεις μας, ενώ είναι συνδεδεμένο με στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα».

Έτσι, η Eurolife FFH προχωρά σε μια πρωτοβουλία που θα δώσει κίνητρο σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να ασφαλίσουν το σπίτι τους, ώστε να είναι προστατευμένοι και να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Για τη Eurolife FFH, κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία, γι’ αυτό και προσφέρει «τέσσερις μήνες δωρεάν» στα προγράμματά της για ασφάλιση κατοικίας.

Η ισχύς της προσφοράς είναι για το πρώτο έτος του συμβολαίου, ενώ εφαρμόζεται στο σύνολο των καλύψεων και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες εκπτώσεις που παρέχει η εταιρεία.

Με τον τρόπο αυτό, η Eurolife FFH προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο και σημαντικό όφελος σε εκείνους που επιλέγουν ένα πρόγραμμά της για να προστατεύσουν το σπίτι τους, συμμετέχοντας, με τον τρόπο αυτό, στη διάδοση της αξίας της ιδιωτικής ασφάλισης κατοικίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ