Νέα
  • ΓΔ: 798.41 +0.71%
  • Τζίρος: 59,75 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε τη «Χρυσή Ομάδα» της

Η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας παραμένει δυναμικά στην πρώτη θέση στον ασφαλιστικό κλάδο, βράβευσε την «Golden Team» της! Ολους εκείνους τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου, που κατάφεραν εν μέσω αντιξοοτήτων, να ξεχωρίσουν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα τη διετία 2019-2020.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Χριστόφορος Σαρδελής και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, παρέθεσαν δείπνο στους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, στο Golf Prive Manor House στη Γλυφάδα, προκειμένου να τους τιμήσουν για τις επιδόσεις τους.

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης που η Covid-19 είχε επιβάλει, οι 200 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης με την Διοίκηση της Εταιρείας, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις αλλά και προτάσεις για την επόμενη ημέρα.

Τους διακριθέντες καλωσόρισε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας κ. Μιχάλης Τάτσης, ευχόμενος μεταξύ άλλων η εν λόγω βραδιά να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας κανονικότητας πλέον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση των θεμάτων που κατά τη διάρκεια της πανδημίας προέκυψαν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επικείμενα αποτελέσματα 9μηνου. Αποτελέσματα, που όπως είπε, δικαιώνουν τις άοκνες προσπάθειες συνεργατών και στελεχών της Εταιρίας.

Οι Vanila Swing έδωσαν τον «μουσικό τόνο» στο δείπνο, για την πραγματοποίηση του οποίου τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ