Νέα
  • ΓΔ: 895.53 +0.29%
  • Τζίρος: 21,39 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Eurolife FFH συμμετέχει στον διάλογο για το δημογραφικό

Η κοινή δράση της Eurolife FFH και της HOPEgenesis, από το 2019, ενάντια στην υπογεννητικότητα έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, με 51 νέες γεννήσεις και άλλες 26 να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας, με αφορμή τη γνωστοποίηση ότι θα είναι για δεύτερη φορά ο Founding Sponsor στο συνέδριο που διοργανώνει το Economist για το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα, σε συνεργασία με τη HOPEgenesis.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Δημογραφικές προκλήσεις και πολιτική για την ισότητα των φύλων: ο ρόλος της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας» και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Η Eurolife FFH, η HOPEgenesis και το Economist, έχουν δεσμευθεί, κάθε δύο χρόνια να διοργανώνουν μια μεγάλη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας να αναλύουν τις εξελίξεις του ζητήματος, να παρουσιάζουν έρευνες και στατιστικά, να συζητούν τις προεκτάσεις του στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας και να προωθούν τον διάλογο σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούνται.

Σε ό,τι αφορά την κοινή δράση Eurolife FFH, η HOPEgenesis υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπόνηση ερευνών για το πρόβλημα, υιοθεσία 10 περιοχών με πολύ χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και δημιουργία παιδικών σταθμών στις περιοχές αυτές.

Με τη δράση τους δίνουν την ευκαιρία στις οικογένειες που κατοικούν σε Πάτμο, Αγραφα, Καστελόριζο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Κάσο, Ανω Κουφονήσι, Χάλκη και Ανάφη, να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Hδη, λοιπόν, η πρωτοβουλία αυτή έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, με 51 νέες γεννήσεις και άλλες 26 να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ