Νέα
  • ΓΔ: 873 +1.10%
  • Τζίρος: 43,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Facebook: Ζήτησε συγγνώμη για τη νέα διακοπή του δικτύου του

Facebook / Πηγή: AP
Facebook / Πηγή: AP

Το Facebook ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες του για τη δίωρη διακοπή των υπηρεσιών του χθες, αναφέροντας ότι αυτή προήλθε από ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων.

Επρόκειτο για τη δεύτερη κατάρρευση μέσα σε μια εβδομάδα του παγκόσμιου συστήματος του τεχνολογικού κολοσσού.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πλατφόρμες της, Facebook Messenger και Workplace επηρεάστηκαν από την τελευταία διακοπή λειτουργίας.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε όποιον δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα προϊόντα μας τις τελευταίες δύο ώρες», ανέφερε η εταιρεία. «Διορθώσαμε το πρόβλημα και όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα».

Τη Δευτέρα, το Facebook είχε αποδώσει επίσης σε ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων τη διακοπή του δικτύου του επί σχεδόν έξι ωρών που εμπόδισε 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες του να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές WhatsApp, Instagram και Messenger.

Η διακοπή της Δευτέρας ήταν η μεγαλύτερη που κατέγραψε ποτέ ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ