Νέα
  • ΓΔ: 871.34 +1.42%
  • Τζίρος: 65,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παπουτσάνης: Διάκριση στα βραβεία ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας Growth Awards

Πηγή: papoutsanis.gr
Πηγή: papoutsanis.gr

Η εταιρεία Παπουτσάνης ΑΒΕΕ αναδείχθηκε νικήτρια των βραβείων ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» που διοργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Ανάμεσα σε ακόμη πέντε νικήτριες εταιρίες, η Παπουτσάνης διακρίθηκε για τη δυναμική της ανάπτυξη μέσα από την παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και φυσικών προϊόντων, που προάγουν την αειφορία, βάσει της αξιολόγησης που πραγματοποίησε η Επιτροπή Βραβεύσεων των «Growth Awards».

Μέσα από ένα στρατηγικό μοντέλο δραστηριοποίησης που βασίζεται σε 4 επιχειρηματικούς άξονες: επώνυμα προϊόντα Παπουτσάνης, ξενοδοχειακά προϊόντα, παραγωγές για τρίτους και εξειδικευμένες σαπωνόμαζες, η εταιρία έχει καταφέρει να υπερτετραπλασιάσει τις πωλήσεις της την τελευταία δεκαετία. 

Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μενέλαος Τασόπουλος, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκρισή μας στα φετινά Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards». Επενδύουμε σταθερά στη δυναμική ανάπτυξη της Παπουτσάνης, με την τελευταία δεκαετία να έχουμε επενδύσει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ σε εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και σε έρευνα, ανάπτυξη και ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας -εταιρειών και καταναλωτών- με προϊόντα ποιοτικά, καινοτόμα, με καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Εξάγοντας το 60% της παραγωγής της σε περισσότερες από 30 χώρες, το 2021 στοχεύουμε να ξεπεράσουμε τα 50 εκατ. ευρώ σε καθαρό κύκλο εργασιών».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ