Νέα
  • ΓΔ: 878.34 -0.10%
  • Τζίρος: 46,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν τεστ Covid για να ενισχύσουν τα ταξίδια

Οι αεροπορικές εταιρείες δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού και πλέον αναζητούν τρόπους για να ανακάμψουν. Και μπορεί τα ταξίδια αναψυχής να έχουν  αρχίσουν να ανεβαίνουν, ωστόσο στα επαγγελματικά η ζήτηση είναι ακόμα μικρή. Η τηλεργασία και οι τηλεσυσκέψεις, που εξελίχθηκαν εν μέσω υγειονομικής κρίσης, έχουν παίξει το ρόλο τους.

British Airways και η American Airlines προσφέρουν δωρεάν τεστ Covid-19 στους εταιρικούς πελάτες για να τονώσουν τα επαγγελματικά ταξίδια. Η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών που γίνεται σε πιο αργούς ρυθμούς , στερεί από τους μεγάλους αερομεταφορείς κρίσιμους ναύλους. Στο το άνοιγμα των ΗΠΑ στους Ευρωπαίους επισκέπτες νωρίτερα αυτόν τον μήνα, βοήθησε στην αύξηση της ζήτησης, αλλά με πολλούς  να εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι, τουλάχιστον με μερική απασχόληση, η πλήρης ανάκαμψη στα προ-πανδημίας επίπεδα αναμένεται να διαρκέσει χρόνια.

Στόχος των δύο αερομεταφορέων είναι να προωθήσουν τα υπερατλαντικά ταξίδια. Έτσι, η προσφορά, που γίνεται μέσω της ταξιδιωτικής μονάδας της American Express, ισχύει για τις πτήσεις των δύο μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, από τις αρχές του 2022.

Οι εταιρικοί πελάτες που κάνουν κράτηση θέσεων premium θα είναι επιλέξιμοι, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν.

Η ιδέα της συμμαχίας και των τεστ είναι να διευκολυνθεί η επιβίβαση στο αεροσκάφος των εταιρικών πελατών, ειδικά την τελευταία στιγμή, όπως εξηγεί ο Andrew Crawley, εμπορικός διευθυντής της American Express Global Business Travel. «Υπάρχει απίστευτη εν αναμονή ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά ο συντονισμός των logistics για τα τεστ μπορεί να αποτελέσει πρόκληση», πρόσθεσε.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ