Νέα
  • ΓΔ: 876.89 +1.05%
  • Τζίρος: 7,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Στην Ολλανδία θα κατασκευαστεί το νέο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ

φαγε
Πηγή: Eurokinissi

Στην Ολλανδία θα κατασκευάσει τελικά τη νέα τη μονάδα η ΦΑΓΕ -μετά το ναυάγιο να στήσει το εργοστάσιο στο Λουξεμβούργο- κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και η «Ημερησία».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η νέα μονάδα παραγωγής αρχικά θα συνεισφέρει επιπλέον 40.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας γιαουρτιού ετησίως και θα δημιουργήσει 250 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Η επένδυση γαλακτοβιομηχανίας για τη νέα μονάδα εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 150 εκατ. ευρώ.

 

Στο επιχειρηματικό πάρκο Riegmeer Hoogeveen το νέο εργοστάσιο

Το εργοστάσιο της εταιρείας θα κατασκευαστεί στο επιχειρηματικό πάρκο Riegmeer Hoogeveen στην Ολλανδία και ήδη έχει υπογράψει σύμβαση προαίρεσης για ένα οικόπεδο 15 εκταρίων με τον δήμο του Hoogeveen.

Η εταιρεία όπως δηλώνει συνεργάζεται στενά στενά, μεταξύ άλλων, με τη NOM (www.nvnom.com), την NFIA (www.investinholland.com), την επαρχία Drenthe (www.provincie.drenthe.nl), την επιτροπή ύδατος (Waterschap Drents Overijsselse Delta (www.wdodelta.nl), το WMD (www.wmd.nl), το NV RENDO (www.rendogroep.nl) και τον δήμο του Hoogeveen (www.hoogeveen.nl) για την υλοποίηση της νέας της μονάδας παραγωγής, η οποία εκτιμά ότι θα λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ