Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

River West Open: Πρεμιέρα για το ανοικτό mall του Κηφισού - Παρών από πλήθος επώνυμων αλυσίδων

Ανοιξε τις πύλες του για το κοινό ο νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου και κέντρου ψυχαγωγίας και αναψυχής River West. Στο River West Open, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, κυριαρχούν το πράσινο και το τρεχούμενο νερό που περιβάλλουν όλους τους χώρους του. Λειτουργούν ήδη επιλεγμένα εστιατόρια, κατά μήκος της όχθης του τεχνητού ποταμού, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν στο σύνολό τους.

Στο χώρο υπάρχει ένα καταπράσινο αμφιθέατρο, καταρράκτη και πρότυπη παιδική χαρά καθώς και νέα υπερσύγχρονα καταστήματα επώνυμων αλυσίδων αθλητισμού, τεχνολογίας, ειδών σπιτιού και παιχνιδιών.

Ειδικότερα λειτουργούν το καινούργιο κατάστημα της Decathlon που διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για 80 αθλήματα σε ένα χώρο 5.οοο τ.μ., το κατάστημα της εταιρίας Μουστάκα επιφάνειας σε 4.500 τ.μ, το νέο megastore Κωτσόβολος καθώς το νέο κατάστημα Jysk και το LEGO® Store. Επίσης τα εστιατόρια & cafe KFC, Flocafé, School Pizza Bar, Lukumaδες, Apola Souvlaki είναι ανάμεσα στα καταστήματα της εστίασης που θα λειτουργήσουν στο River West Open.

Συνολική επένδυση 30 εκατ. ευρώ

Η επέκταση του River West, συνολικής επένδυσης 30 εκατ. ευρώ από την Noval Property του Ομίλου Viohalco αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο μέχρι σήμερα, δημιουργώντας περισσότερες από 250 νέες θέσεις εργασίας. Η επέκταση του River West αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του, το οποίο, μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας του, συγκεντρώνει περισσότερους από 5,6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, ενώ η πληρότητα των υπαρχόντων εκμισθωμένων χώρων αγγίζει το 100%.

Η Noval Property είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ βάσει αξίας χαρτοφυλακίου επενδυτικών ακινήτων. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Noval Property, το οποίο περιλαμβάνει 42 ακίνητα, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και, επιλεκτικά, στη Βουλγαρία, αποτελείται από κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και πρώην βιομηχανικά κτήρια συνολικής δομημένης επιφάνειας 453.000 τ.μ. περίπου.

Η Noval Property είναι θυγατρική της Viohalco στον κλάδο ακινήτων.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ