Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Στο διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής επιτροπής του ICC εξελέγη ο Κ. Μωραϊτίδης

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC), το οποίο έχει παρουσία σε 80 χώρες, εξελέγη ο Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, στέλεχος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Ο κ. Μωραϊτίδης είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕΘ και υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων- μελών του. «Η σημαντική αυτή εκλογή, στον κορυφαίο διεθνώς φορέα υποστήριξης του παγκόσμιου εμπορίου, δηλαδή στο International Chamber of Commerce, με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες, αποτελεί αναγνώριση της διοίκησης του ΕΒΕΘ και των προσπαθειών της για υποστήριξη των εξωστρεφών και καινοτόμων ελληνικών επιχειρήσεων», υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΕΒΕΘ.

Οι αρχαιρεσίες για το δωδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο του ICC Ελλάς πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με συμμετοχή εκλεκτόρων από όλα τα επιμελητήρια της χώρας, προσωπικοτήτων του επιχειρείν και εκπροσώπων επιχειρήσεων.

«Το International Chamber of Commerce και η δραστηριότητά του αποτελούν, μεταξύ άλλων, πολύτιμο συμπαραστάτη και αρωγό για τις επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ