Νέα
  • ΓΔ: 823.09 +2.30%
  • Τζίρος: 50,15 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Eurolife FFH: Ξεκινά συνεργασία με την People Behind και στηρίζει το Πανεπιστήμιο Τρίτης Ηλικίας

Τις δυνάμεις της με τη MKO People Behind ενώνει η Eurolife FFH, με στόχο την ενεργοποίηση των ατόμων άνω των 65 ετών, μέσω της δια βίου μάθησης, της ψηφιακής εκπαίδευσης και της κοινωνικής δραστηριοποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife FFH υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο Τρίτης Ηλικίας, την πλατφόρμα της People Behind, η οποία προσφέρει μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους ωφελούμενούς της.

Πιο συγκεκριμένα, με τη στήριξη της Eurolife FFH, η People Behind θα υλοποιήσει μέσα στο 2022 επτά διαφορετικές εκπαιδευτικές ενότητες, τις οποίες θα παρακολουθήσουν συνολικά περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα των μαθημάτων περιλαμβάνει σεμινάρια λογοτεχνίας, ενισχύοντας το χρόνο ενασχόλησης με το βιβλίο και τα γράμματα, εργαστήριο ευρωπαϊκής ιστορίας, για τη βαθύτερη κατανόηση κοινωνικών, πολιτικών και πολιτιστικών αλλαγών, μαθήματα μαγειρικής, για δημιουργική απασχόληση πάνω στην υγιεινή διατροφή, προγράμματα σωματικής άσκησης, για ενδυνάμωση, σωματική υγεία και βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής, θεατρικό παιχνίδι, για ενίσχυση της κοινωνικοποίησης και της συναισθηματικής ευεξίας, ψυχοεκπαιδευτικά εργαστήρια συμβουλευτικής και ενδυνάμωσης, καθώς και γνωριμία με τα social media και τη χρησιμότητά τους σήμερα.

Μέσα από τα μαθήματα και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση, οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες. Θα γνωρίσουν τα σύγχρονα λογοτεχνικά ρεύματα που έχουν επηρεάσει την ανθρώπινη σκέψη, θα οργανώσουν μια αυτοσχέδια θεατρική παράσταση, θα γνωρίσουν στιγμές της ιστορίας που σημάδεψαν τον κόσμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα ανακαλύψουν τη… social πλευρά του εαυτού τους, αποκτώντας λογαριασμούς στα social media και επικοινωνώντας με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ