Νέα
  • ΓΔ: 868.29 +1.03%
  • Τζίρος: 66,94 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΑΣΑ: Μεταβατική CEO ανέλαβε η Ίριδα Αντωνοπούλου

Μεταβατική CEO του ομίλου ΟΑΣΑ  ανέλαβε στις 22/12/2021 η Ίριδα Αντωνοπούλου στη θέση του Νίκου Αθανασόπουλου που παραιτήθηκε πρόσφατα προκειμένου να αναλάβει την επόμενη επαγγελματική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα, όπως ανακοίνωσε το Υπερταμείο.

Η κ. Αντωνοπούλου προέρχεται από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου ΟΑΣΑ, στο οποίο κατείχε τη θέση της διευθύντριας από το 2014. Διαθέτει εμπειρία 25 ετών σε ευρύ φάσμα αντικειμένων του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχει διαχειριστεί σύνθετα προγράμματα και έργα, όπως το Σχέδιο Αναδιοργάνωσης των Συγκοινωνιών Αθηνών, το Σχέδιο Σύγκλισης Εταιρικής Κουλτούρας του ομίλου κ.ά. Είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και αριστούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Human Resource Management (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Σύμφωνα με το Υπερταμείο, με την πολύχρονη εμπειρία της κ. Αντωνοπούλου ο όμιλος ΟΑΣΑ διασφαλίζει την επιχειρησιακή συνέχεια, όπως ορίζεται από τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης, έως την ανάδειξη νέου CEO.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ