Νέα
  • ΓΔ: 868.15 +1.01%
  • Τζίρος: 62,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

GiANT Heart: Η Novibet μας καλεί να δώσουμε «assist» στον Γ. Αντετοκούνμπο για καλό σκοπό

Ενόψει του κλίματος αγάπης και αλληλεγγύης που συνοδεύει τις ημέρες των εορτών, η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης The GiANT Heart, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θέτουν σε εφαρμογή τη νέα δράση «Δώσε “assist”», με σκοπό να εκκινήσουν έναν νέο κύκλο προσφοράς προς οργανισμούς με αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο.

Ο σχεδιασμός της νέας δράσης αποτελείται από δύο σκέλη, το καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε ενίσχυση προς διαφορετικό φορέα.

Καταρχάς, η Novibet θα μετατρέψει τους πόντους που θα πετυχαίνει ο Γιάννης σε επιλεγμένους αγώνες του NBA, σε οικονομική ενίσχυση προς τη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι», με σκοπό να φροντίσει για την κάλυψη των αναγκών παιδιών στο φάσμα του αυτισμού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόκειται να προσφέρει 1.000 ευρώ για κάθε πόντο που θα σκοράρει ο Γιάννης στους 2 πρώτους αγώνες των Bucks στους οποίους θα αγωνιστεί από 1/1/2022*!

Η Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι» συστάθηκε πρόσφατα με την πρωτοβουλία του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου, φέρει ως Πρεσβευτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη και έχει ως υψηλό στόχο καταρχήν να συνδράμει σωματικά και πνευματικά, μέσω της άθλησης, τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, να προσφέρει υποστήριξη σε γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο, με απώτερο όραμα την ευρύτερη αποδοχή και συμπερίληψη των παιδιών και των οικογενειών ως ισότιμα μέλη. Αυτή η ισότιμη αναγνώριση είναι, άλλωστε, και η βασική αποστολή του προγράμματος The GiANT Heart, η ουσία του οποίου συνοψίζεται στις υψηλές αξίες της ελπίδας, της δεύτερης ευκαιρίας και της κοινωνικής συμπερίληψης.

Επιπλέον, φέτος τις γιορτές η Novibet και ο κορυφαίος αθλητής απευθύνονται σε όλους εμάς και μας προσκαλούν να επισκεφθούμε το giantheart.gr και να δώσουμε “assist” στον Γιάννη για να πετύχει περισσότερα καλάθια. Ο ειδικά διαμορφωμένος ιστότοπος φιλοξενεί ένα διαδραστικό ψηφιακό παιχνίδι για την εμπλοκή του κοινού, ώστε μέσα από τη δική του συμμετοχή να επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης 10.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού, Κιβωτός του Κόσμου. Ταυτόχρονα, η κάθε συμμετοχή συνυπολογίζεται στην κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η Novibet, με σκοπό να χαρίσει σε πέντε τυχερούς και τους συνοδούς τους ένα ολοκληρωμένο πακέτο επίσκεψης στο Milwaukee για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα της ομάδας τον Μάρτιο του 2022.

Οπως δήλωσε ο Βάσιας Μπέρκοβιτς, Chief Marketing Officer της Novibet, «φέτος τις γιορτές κάθε καλάθι μετράει στο giantheart.gr. Με τη νέα αυτή δράση, η σύμπράξη μας με τον Γιάννη ενδυναμώνεται και προσφέρει υποστήριξη στο έργο πολλαπλών φορέων. Θέτοντας στο επίκεντρο της προσφοράς τη χαρά του παιχνιδιού και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του κορυφαίου αθλητή στο παρκέ, "μεταφράζουμε" κάθε πόντο του Γιάννη σε σημαντική χρηματική ενίσχυση προς τη Δράση Αυτισμού "UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι". Η ουσία, όμως, αυτού του σχεδιασμού έγκειται στη συνεισφορά του κοινού. Με τη δική του υποστήριξη, με τη συμμετοχή του καθένα που θα επισκεφθεί τη σελίδα της ενέργειας, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας επιπλέον ποσό για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Φέτος τις γιορτές, δίνουμε “assist”, ουσιαστικά, με πολλή αγάπη και με κάθε δυνατό τρόπο».

*Ενδεικτικές ημερομηνίες αγώνων 1/1, 8/1, 9/1, 11/1,14/1. Οι αγώνες ενδέχεται να αλλάξουν. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ