Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Hapitel: Βρείτε με ένα κλικ ποιο τηλεπικοινωνιακό πρόγραμμα σας ταιριάζει-Πως λειτουργεί

Τηλεργασία
Πηγή: Pixabay

Με φιλοδοξία να συμβάλει στην αναζήτηση και αγορά των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, ξεκίνησε την λειτουργία της πριν περίπου τέσσερις μήνες η ελληνική νεοφυής επιχείρηση hapitel. Οι καταναλωτές μέσω της πλατφόρμας (hapitel.gr) μπορούν χωρίς χρέωση να αναζητήσουν τη φθηνότερη λύση που καλύπτει καλύτερα τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες και ταυτόχρονα να προχωρήσουν στης αγορά τους,

Πως λειτουργεί η εφαρμογή

Όπως επισημαίνεται από την εταιρία, η λειτουργία της πλατφόρμας είναι απλή: ο χρήστης διαλέγει τις υπηρεσίες (σταθερό, κινητό, TV ή και συνδυασμούς τους), καθώς και τα χαρακτηριστικά της χρήσης που τον ενδιαφέρουν (πχ. 20 GB στο κινητό, ταχύτητα internet 50 Mbps στο σταθερό) και πατάει «αναζήτηση».

Η hapitel τον πληροφορεί αμέσως για τα διαθέσιμα σχετικά προγράμματα όλων των παρόχων που καλύπτουν τις ανάγκες του. Τα παρουσιάζει με οργανωμένο τρόπο κατά αύξουσα σειρά ξεκινώντας από τη χαμηλότερη τιμή και δίνοντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά τους για να μπορεί ο χρήστης να κάνει εύκολα την σύγκριση. Επιπλέον του παρέχει τη δυνατότητα να παραγγείλει online δίνοντας μόνο το τηλέφωνό του.

Όλα αυτά σε δύο βήματα και σε λιγότερο από δύο λεπτά, απλοποιώντας με τον τρόπο αυτό την χρονοβόρα αλλά και περίπλοκη ορισμένες φορές διαδικασία αναζήτησης τηλεπικοινωνιακών πακέτων. Η hapitel, όπως αναφέρει η εταιρία, απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες είτε είναι ιδιώτες, είτε επαγγελματίες είτε εταιρείες. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα έχει ήδη ξεπεράσει μέσα 4 μήνες τους 1000 χρήστες την ημέρα, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί συνεργασίες με retailers και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ