Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Eurolife: Προγράμματα επαναπιστοποίησης σε μέλη του ΕΕΑ και του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Eurolife
Πηγή: Eurolife.gr

Η Eurolife FFH, συμμετείχε στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), μέσω της οποίας οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπόρεσαν να καλύψουν τις ώρες υποχρεωτικής επανεκπαίδευσης του 2021, στοιχείο απαραίτητο για την ανανέωση της άδειάς τους. Πρόκειται για προγράμματα επαναπιστοποίησης με τη μέθοδο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), τα οποία είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο.

Με την υποστήριξη της Eurolife FFH, ωφελήθηκαν συνολικά 316 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκ των οποίων οι 142 παρακολουθήσαν τον τομέα «Σύγχρονα Προγράμματα Ασφαλίσεων Ζωής» και οι 174 τον τομέα «Συναλλακτικές Σχέσεις και Κανόνες Επαγγελματικής Δεοντολογίας και Συμπεριφοράς Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».

Επιπλέον, η Eurolife FFH υποστηρίζει με ανάλογες εκπαιδεύσεις και το Επιμελητήριο Αργολίδος, για τους προαναφερόμενους τομείς που ολοκληρώθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου του 2021.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ