Νέα
  • ΓΔ: 764.7 +0.34%
  • Τζίρος: 47,04 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ: Δεν μεταβιβάστηκαν οι μετοχές της Pemanoaro

Ελλάκτωρ
Πηγή: Ελλάκτωρ

Σε επιβεβαίωση ότι δεν έλαβε χώρα, στις 12 Ιανουαρίου, η απόκτηση από την Invesco του 18,3% των μετοχών της Ελλάκτωρ που κατέχει Pemanoaro, προχώρησε με ανακοίνωσή της προς το χρηματιστήριο, η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της προς το ΧΑ η εταιρεία επισημαίνει πως η συμφωνία βρίσκεται σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της Ελλάκτωρ που κατέχει η Pemanoaro Limited.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, σε συνέχεια της από 18.12.2020 γνωστοποίησής της, ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό, σχετικά με τη συμφωνία του μετόχου INVESCO 
FINANCE S.A. για την απόκτηση επιπλέον συμμετοχής και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου της εκδότριας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ (από το νομικό πρόσωπο PEMANOARO LIMITED), ήτοι επιπλέον ποσοστού 18,3346%, με καταληκτική ημερομηνία την 12.01.2021, ότι, μετά από ενημέρωση που έλαβε η εταιρεία την 14.01.2021, η εν λόγω "συναλλαγή" δεν έλαβε χώρα την 12.01.2021.

Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση η ως άνω συμφωνία βρίσκεται σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατέχει η PEMANOARO LIMITED.

Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση του Επενδυτικού Κοινού το συντομότερο δυνατόν σχετικά με  περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω θέματος».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ