Νέα
  • ΓΔ: 798.11 -2.44%
  • Τζίρος: 58,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Intracom: Παραιτήθηκε από Αντιπρόεδος ο Γ. Aννινος - Νέο μέλος ο Δ. Θεοδωρίδης

Η «INTRACOM HOLDINGS» ανακοινώνει την από 01/03/2022 παραίτηση του κ. Γεωργίου Άννινου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (Μη Eκτελεστικού Μέλους Δ.Σ.) από του αξιώματος του Αντιπροέδρου και από Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την από 02/03/2022 απόφασή του εξέλεξε ως νέο Μέλος Δ.Σ. τον κ. Δημήτριο Σ. Θεοδωρίδη στο πρόσωπο του οποίου διαπιστώθηκε η πλήρωση των κριτηρίων καταλληλότητας και αξιοπιστίας σύμφωνα με την Πολιτική Καταλληλότητας των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας στο πλαίσιο του Ν. 4706/2020 για τη σύνθεση του Δ.Σ.

Ο κ. Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη.  Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Σωκράτης  Π. Κόκκαλης - Πρόεδρος Δ.Σ., Eκτελεστικό Μέλος

Δημήτρης Χρ. Κλώνης - Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, Eκτελεστικό Μέλος

Κωνσταντίνος Σ. Κόκκαλης - Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Πέτρος Κ. Σουρέτης - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης-Μιχαήλ Π. Μαυροφρύδης - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Κ. Τσούμας - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Αδαμαντίνη Κ. Λάζαρη - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Διονυσία Δ. Ξηρόκωστα - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σημειώνεται ότι η ανωτέρω εκλογή του κ. Δημητρίου Σ. Θεοδωρίδη θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Καταστατικού της Εταιρείας, στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση.

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRACOM HOLDINGS ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο Άννινο για τη σημαντικότατη συνεισφορά του στην Εταιρεία και τις λοιπές εταιρείες του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS καθώς και για τη μακροχρόνια εποικοδομητική συμμετοχή και συνεργασία του στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ