Νέα
  • ΓΔ: 911.77 +0.52%
  • Τζίρος: 14,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΛΑΜΨΑ: Ενισχύει τη μετοχική της θέση η οικογένεια Αθ. Λασκαρίδη

Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»
Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» / Πηγή: Eurokinissi

Στην ενίσχυση της μετοχικής θέσης της στην «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» προχώρησε η οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη. Με ανακοίνωσή της, η ΛΑΜΨΑ αναφέρει πως «οι ανακοινωθείσες σήμερα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μεταβολές στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας μας αποτελούν απλώς εσωτερικές ανακατανομές των οικογενειών Λασκαρίδη, με ουσιαστική ενίσχυση της συμμετοχής της ευρύτερης οικογένειας του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη και δεν μεταβάλλουν αλλά ενισχύουν το δεσμό τους με την εταιρεία, ενώ αποτελούν εγγύηση για τη συνέχισή του και στις επόμενες γενιές».

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τον ιδιοκτησιακό της έλεγχο. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία», «King George» και «King’s Palace» στην Αθήνα, το ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στο Βελιγράδι, το ιστορικό ξενοδοχείο «Mercure Excelsior» στο Βελιγράδι και το ξενοδοχείο «Sheraton Rhodes».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ