Νέα
  • ΓΔ: 1275.09 +0.14%
  • Τζίρος: 320,56 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wolt Market: Σε πλήρη λειτουργία το νέο dark store στη Νέα Ιωνία

Το Wolt Market ενισχύει τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, εμπλουτίζοντας το δίκτυό του με ένα ακόμα dark store στη Νέα Ιωνία. «Εχοντας παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, η ομάδα του Wolt Market εργάζεται πυρετωδώς για τη δυναμική επέκταση της υπηρεσίας, συμπεριλαμβάνοντας στην ακτίνα εξυπηρέτησής της τις περιοχές Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Καματερό και Αχαρνές», σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Με την προσθήκη του νέου dark store στη Νέα Ιωνία, οι πελάτες της Wolt Market στην ευρύτερη περιοχή μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν στην πόρτα τους τα ψώνια του supermarket σε λίγα μόνο λεπτά. Καθημερινά αλλά και το Σαββατοκύριακο, από τις 08:00 έως τις 00:00, οι αγορές μετατρέπονται σε μία απλή και ευχάριστη εμπειρία.

Οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 3.000 κωδικούς, που είναι διαθέσιμοι στα ηλεκτρονικά ράφια της υπηρεσίας και που ανανεώνονται τακτικά με καινούριες ετικέτες και αποκλειστικές προσφορές, για να εναρμονίζονται πλήρως με τις τρέχουσες ανάγκες των νοικοκυριών.

Οι διαθέσιμες επιλογές καλύπτουν ένα ευρύ πλέγμα αναγκών που περιλαμβάνει είδη τροφίμων και ποτών, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά, εμφιαλωμένα και χύμα κρασιά, αλλά και πλήθος αγαθών άλλων κατηγοριών, με είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης, προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, καθώς και πολλά ακόμα προϊόντα.

Οι πελάτες της Wolt Market έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την παράδοση σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με κάρτα ή με μετρητά. Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι συνοδεύονται από φωτογραφίες που διευκολύνουν την επιλογή των προϊόντων, ενώ το live tracking της εφαρμογής καθιστά εφικτή την παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Μάλιστα, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει και χωρίς ανθρώπινη επαφή, με τη λειτουργία «Παράδοση Χωρίς Επαφή/No-Contact Delivery», την οποία λάνσαρε πρώτη στην Ελλάδα η Wolt.

Σε περίπτωση που χρειαστεί, η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery βρίσκεται στην άμεση διάθεση των πελατών της Wolt, απαντώντας στα μηνύματά τους κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες η Wolt επένδυσε ήδη από το 2021 για την ανάπτυξη ενός δικτύου dark stores, ενισχύοντάς το με ολοένα και περισσότερες επιλογές μέσω του Wolt Market.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ