Νέα
  • ΓΔ: 805.55 -0.03%
  • Τζίρος: 38,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νέα Στρατηγική Βιωσιμότητας με κριτήρια ESG από τον ΟΛΘ

Η ΟΛΘ Α.Ε. θα παρουσιάσει φέτος την νέα Στρατηγική Βιωσιμότητας, υιοθετώντας και ενσωματώνοντας τα κριτήρια ESG (περιβάλλον, κοινωνία, εταιρική διακυβέρνηση). Η εταιρεία οραματίζεται ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον, επενδύοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες και πρακτικές, δημιουργώντας παράλληλα οικονομική αξία στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία.

Για να εντοπίσει και να αξιολογήσει τα θέματα, στα οποία θα πρέπει να εστιάσει τις προσπάθειές του, ο ΟΛΘ διεξάγει μια έρευνα, που ονομάζεται Ανάλυση Ουσιαστικότητας. Αυτή η έρευνα αποτελεί το εναρκτήριο βήμα για τη δημιουργία ενός συνεχούς, ανοιχτού διαλόγου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η διαμόρφωση της στρατηγικής αυτής, περιλαμβάνει την αναγνώριση και ιεράρχηση των πιο σημαντικών (ουσιαστικών) θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης που θα πρέπει η εταιρεία να διαχειριστεί με αποτελεσματικό σχεδιασμό. Όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην έρευνα σχετίζονται με τις ανάγκες και προσδοκίες, τόσο της εταιρείας όσο και των ενδιαφερόμενων μερών της.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία αυτή λαμβάνει τη μορφή μιας σύντομης και ανώνυμης έρευνας, στην οποία μπορεί ο καθένας να συμμετέχει.

Η διαδικασία της Ανάλυσης Ουσιαστικότητας διεξάγεται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού, Global Reporting Initiative (GRI), οι οποίες βασίζονται στους τρεις πυλώνες ESG, (περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση).

Τα αποτελέσματα της Ανάλυσης Ουσιαστικότητας θα δημοσιευτούν στην επόμενη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη έως την Τρίτη 31 Μαΐου για όσους θέλουν να συμμετέχουν, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ