Νέα
  • ΓΔ: 831.46 -0.41%
  • Τζίρος: 16,00 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

UPS: Η Kim Ruymbeke αναλαμβάνει πρόεδρος Ανατολικής Ευρώπης

Η UPS με ανακοίνωσή της καλωσορίζει την Kim Ruymbeke, τη νέα Πρόεδρο για την UPS Ανατολικής Ευρώπης και αποτελεί την πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αντίστοιχη θέση στην ιστορία της εταιρείας. 

Η ίδια δήλωσε για το νέο της ρόλο ότι «η σημασία του παγκόσμιου εμπορίου στη διατήρηση και την ανάπτυξη της οικονομίας με βιώσιμους δείκτες είναι καίρια και αδιαμφισβήτητα στρατηγικής σημασίας. Η Ανατολική Ευρώπη αποτελεί τη μητρόπολη για μια σημαντική μερίδα του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει υψηλή εξειδίκευση, ενώ περιβάλλεται από δυναμικά αναπτυσσόμενες βιομηχανίες. Είμαι περήφανη που ηγούμαι μιας ομάδας που εστιάζει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων με στόχο την ενδυνάμωση της εισαγωγικής και εξαγωγικής δραστηριότητας στην Ευρώπη, τώρα και στο μέλλον». 

Η κ. Ruymbeke από τη θέση της Προέδρου, εργάζεται με γνώμονα τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των αποστολών σε ορισμένες από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ παράλληλα εστιάζει στη βελτίωση της συνδεσιμότητας των επιχειρήσεων με όλες τις σημαντικές εξαγωγικές αγορές στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως.  

Η Kim Ruymbeke βρίσκεται στην ομάδα της UPS από το 2003, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως στέλεχος στον τομέα των χρηματοοικονομικών στα γραφεία της εταιρείας στο Βέλγιο. Εκεί κατόρθωσε να εκπληρώσει με επιτυχία και συνέπεια όλους τους στόχους που της είχαν ανατεθεί. Στον πιο πρόσφατο ρόλο της, ως Finance and Accounting Vice President για την Ευρώπη, η κ. Ruymbeke υλοποίησε με επιτυχία το επίσημο πλάνο Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης της εταιρείας για την περιοχή. 

Από το ξεκίνημά της το 1996 έως και σήμερα, η UPS, τονίζεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της παρουσίας των γυναικών σε ηγετικές θέσεις, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχει θέσει από τη δημιουργία της. Με το βλέμμα στραμμένο σε αυτή την κατεύθυνση, το 46% των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας είναι γυναίκες, ενώ επί του συνόλου οι γυναίκες αποτελούν το ένα τρίτο των υψηλόβαθμων στελεχών της UPS. Παράλληλα, η UPS υλοποιεί σε σταθερή βάση μια ευρεία δέσμη δράσεων που περιλαμβάνουν συμμετοχές σε εκστρατείες που ενισχύουν τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες και επενδύσεις με κοινωνικό πρόσημο και στόχο την αύξηση της γυναικείας εκπροσώπησης στις διοικήσεις επιχειρήσεων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ