Νέα
  • ΓΔ: 911.91 +0.53%
  • Τζίρος: 56,74 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

efood: Μαζί με τη We4All φροντίζει και προστατεύει τα δάση μας

Τα δάση μας είναι πηγή ζωής και η προστασία τους απαραίτητη. Και η efood συγκέντρωσε τις δωρεές των πελατών της για να βοηθήσει να καθαρίσουν και να προστατευτούν τα δάση μας. Ωστε να έχουμε όλοι μας ένα μέλλον όπου θα μπορούμε να συνυπάρχουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, σε αρμονία με την φύση.

Το efood ένωσε τις δυνάμεις του με την We4All, έναν οργανισμό με στόχο την προστασία και τη φροντίδα του πλανήτη, με απώτερο στόχο να θεραπεύσει τις «πληγές» που δημιουργήθηκαν από τις πύρινες καταστροφές του περασμένου καλοκαιριού, ώστε να μην συμβούν ξανά.

Αξιοποιώντας τη δημοφιλή πλατφόρμα του, ευαισθητοποιεί και ενεργοποιεί τους χρήστες του, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά παραμένουν σταθερές αξίες στην ελληνική κοινωνία.

Μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, Love Delivered, συνεργάζεται με φορείς και στηρίζει κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς, έκτακτους ή διαρκείς, θεωρώντας ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις οφείλουν να αναλαμβάνουν τον επιπρόσθετο ρόλο της μετατροπής της κοινωνικής υπευθυνότητας σε δράσεις άμεσης κοινωνικής συνεισφοράς και παρέμβασης.

Φροντίδα για τα δάση Ραφήνας - Παιανίας και το Ποικίλο Ορος

Ολη αυτή η προσπάθεια, είναι αποτέλεσμα της ομαδικότητας και της θέλησης για προσφορά των ανθρώπων του efood, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη και κυρίως την έμπρακτη συμβολή των χρηστών του.

Μέσα από το πρόγραμμα LoveDelivered και την We4All, το efood έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες για 2 εβδομάδες (6-20 Ιουνίου) να στηρίξουν με δικές τους δωρεές δασικές περιοχές, στις οποίες υπάρχει ανάγκη προληπτικής παρέμβασης με στόχο την ουσιαστική προστασία τους.

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση συγκεντρώθηκαν συνολικά 4.500 ευρώ από δωρεές 2.799 χρηστών.

Ετσι, με τη στήριξη των χρηστών του efood, πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί από σκουπίδια και ξερά χόρτα σε περιοχές υψηλού κινδύνου για πυρκαγιές, όπως οι παρυφές του Ποικίλου Ορους στη Δυτική Αττική, αλλά και περιοχές της Ραφήνας και της Παιανίας στον Υμηττό.

Η εν λόγω δράση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση δεξαμενών με νερό σε βουνά της Αττικής, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης, πριν από μερικές εβδομάδες, του προγράμματος Προσφέρω Eμπρακτα - Fire Relief, την οποία υλοποίησε το efood, σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», ανακαινίζοντας σχολικές εγκαταστάσεις στις πληγείσες από τη φωτιά, περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ