Νέα
  • ΓΔ: 859.04 -0.15%
  • Τζίρος: 0,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ομιλος Σαράντη και My market ενώνουν δυνάμεις για το PassPantou

Ο Ομιλος Σαράντη και η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, My market συνεργάζονται και αναλαμβάνουν από κοινού την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou - Μετακίνηση χωρίς εμπόδια.

Oπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «πιστοί στη δέσμευσή τους να προσφέρουν στον άνθρωπο και στην κοινωνία, το όραμα των δύο εταιρειών είναι να διευκολύνουν την πρόσβαση όσων έχουν ανάγκη και γίνεται πράξη με την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou - Μετακίνηση χωρίς εμπόδια".

Πρόκειται για μια δράση που έχει ως στόχο την κατασκευή ή ανακατασκευή των σκαφών σε πεζοδρόμια, κοντά σε επιλεγμένα καταστήματα My Market του αστικού ιστού. Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά προϊόντων του Ομίλου Σαράντη στα καταστήματα My market, οι καταναλωτές συμβάλουν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στη δράση, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κατασκευή των σκαφών».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou - Μετακίνηση χωρίς εμπόδια η πρόσβαση στα καταστήματα My market γίνεται πιο εύκολη για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, τους ηλικιωμένους και τους γονείς με τα παιδικά καροτσάκια, καθώς η απρόσκοπτη, ασφαλής και αυτόνομη πρόσβαση, είναι δικαίωμα όλων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ