Νέα
  • ΓΔ: 798.11 -2.44%
  • Τζίρος: 58,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

SGS - BunkerPro: Παρουσίασε τo νέο της πρόγραμμα δοκιμών καυσίμων

Η SGS ξεκίνησε ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα, το BunkerPro – παγκόσμια δοκιμή καυσίμων ανεφοδιασμού, για την παρακολούθηση της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας και της βιωσιμότητας, των παραδοθέντων καυσίμων κατά τη διάρκεια και μετά τον ανεφοδιασμό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Γιώργος Αναστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της SGS Ελλάδος και Αλβανίας αναφέρει σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτό το παγκόσμιο προϊόν στην ελληνική αγορά. Το BunkerPro πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες μας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια απρόσκοπτη λύση για τις ανάγκες δοκιμών καυσίμων ανεφοδιασμού, επιτρέποντάς τους να επαληθεύσουν την ποιότητα και την ικανότητα των καυσίμων τους, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι δεν θα παραβιάζουν τους παγκόσμιους κανονισμούς».

Ειδικότερα, η SGS ανακοινώνει την κυκλοφορία του BunkerPro, του παγκόσμιου προγράμματος δοκιμών καυσίμων ανεφοδιασμού που παρέχει λύσεις ταχείας δοκιμής καυσίμων στον ναυτιλιακό τομέα. Προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο, το BunkerPro χρησιμοποιεί το μοναδικό τεχνολογικό αποτύπωμα της SGS, τη γνώση της βιομηχανίας και την ψηφιακή τεχνολογία για να παρέχει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου σχεδιασμένο για τις ανάγκες του ανεφοδιασμού, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επίσης, αναφέρεται ότι το BunkerPro παρέχει δοκιμές καυσίμου σύμφωνα με τις εκδόσεις διεθνών προτύπων ISO 8217 2010/2012/2017, προσφέροντας στους πελάτες της εταιρείας έγκαιρες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των καυσίμων τους. Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία και τα επακόλουθα δεδομένα παράλληλα με το πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης του στόλου, οι χρήστες του BunkerPro μπορούν να μετριάσουν την πιθανή κατανάλωση, τη συντήρηση και τα λειτουργικά λάθη που προκύπτουν από τη χρήση ακατάλληλων καυσίμων, σύμφωνα με την εταιρεία.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι το BunkerPro προμηθεύει στους χρήστες της ένα προσυσκευασμένο κιτ με επαρκή υλικά για την κάλυψη πολλαπλών εργασιών ανεφοδιασμού. Τα δείγματα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια ή μετά τη λειτουργία ανεφοδιασμού προωθούνται άμεσα σε ένα εργαστήριο SGS BunkerPro, μαζί με υποστηρικτικές πληροφορίες που στη συνέχεια ανεβαίνουν και ενσωματώνονται στην ψηφιακή πλατφόρμα BunkerPro, προσφέροντας άμεση ενημέρωση στους πελάτες, προστίθεται.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ