Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Επιδότηση για τη δημιουργία ή αναβάθμιση e-shop

Υπολογιστής / Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Επιστολή με την οποία υπογραμμίζει την ανάγκη να επιδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ και οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων, όπως προβλέπεται για το λιανεμπόριο, απέστειλε στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ).

Μάλιστα, το ΒΕΘ ζητά να μην είναι υποχρεωμένοι οι βιοτέχνες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι τη δημιουργία του e-shop, αναμένοντας την έγκριση και την εκταμίευση της δαπάνης που ήδη έχουν προκαταβάλει, όπως προβλέπεται για τους καταστηματάρχες του εμπορίου.

«Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιχείρηση, αν θέλει να επιβιώσει την τρέχουσα περίοδο εν μέσω της πανδημίας της covid-19,αλλά και μελλοντικά, καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο υποκαθιστά ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του παραδοσιακού λιανεμπορίου», υπογραμμίζει στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης.
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ