Νέα
  • ΓΔ: 1041.59 +0.82%
  • Τζίρος: 62,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η ψηφιακή εποχή στο επίκεντρο του 2ου Digital Beach Summit στην Πρέβεζα

Για δύο ημέρες, την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου οι νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν στην post covid εποχή τίθενται στο επίκεντρο του πρωτοποριακού 2ου Digital Beach Summit που ανοίγει και φέτος τις πύλες του στην παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας.

Το επιτυχημένο Συνέδριο που πραγματοποιείται στην μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης, αποτελεί μία πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας και συνεχίζει και φέτος με εμπλουτισμένη θεματολογία και συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα της ψηφιακής εποχής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Συνεδρίου: Οι ψηφιακές ανάγκες γίνονται όλο και περισσότερες. Στο σπίτι, την δουλειά, την κοινωνία, την δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση. Τα πεδία επίσης πολλά: Εκπαίδευση, περιβάλλον, τουρισμός, πράσινη ανάπτυξη, συνδεσιμότητες και δίκτυα, smart cities, ηλεκτροκίνηση και βέβαια σε ένα πλαίσιο που καλείται να ισχυροποιήσει το φιλόδοξο πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 για μία Ελλάδα με καινοτομία και βλέμμα στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, υπουργοί, στελέχη εξειδικευμένων επιχειρήσεων, ειδικοί αξιωματούχοι της δημόσιας και τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ψηφιακή μετάβαση, συζητούν, δίνουν απαντήσεις και προτείνουν λύσεις για ό,τι μας απασχολεί.


Το Συνέδριο πραγματοποιείται και φέτος με οργανωτή τον Δήμο Πρέβεζας στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου και είναι ανοιχτό για το κοινό ενώ στην ψηφιακή εποχή δεν θα μπορούσε να λείπει το livestreaming από την ιστοσελίδα https://digitalbeachsummit.com

Πρόκειται για ένα Συνέδριο μοναδικό στο είδος του καθώς διεξάγεται στην υπέροχη αμμουδιά του Μονολιθίου με εκπληκτική θέα στον Αμβρακικό και συνδυάζει green and digital συνθήκες, όπως δηλαδή αρμόζει σε ένα σύγχρονο μέλλον.

Ενώ όπως έγινε γνωστό, το Συνέδριο αγκάλιασαν και φέτος δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς επίσης και της ΚΕΔΕ και του ΕΟΤ.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου: https://digitalbeachsummit.com/

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ