Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

H SABO ενισχύει τη συνεργασία της με την ELVAL

Ενα σημαντικό έργο παραδόθηκε από τον τομέα Heavy Industry της SABO SA στην ELVAL, μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες προϊόντων έλασης αλουμινίου παγκοσμίως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η SABO ενισχύει τη στενή συνεργασία της με την ELVAL αναλαμβάνοντας την πλήρη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέου εξοπλισμού σε γραμμή επεξεργασίας πλακών αλουμινίου σε συνδυασμό με μετατροπές και αναβάθμιση του υφιστάμενου εξοπλισμού.

Το έργο υλοποιήθηκε από την έμπειρη τεχνική ομάδα της SABO και περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός νέου ραουλόδρομου μεταφοράς πλακών βάρους 40 tn., νέου φορείου με υδραυλική αρπάγη για την ανύψωση των πλακών καθώς και την τοποθέτηση μεταλλικού ικριώματος. Για την ενσωμάτωση του νέου εξοπλισμού στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής, κρίθηκε απαραίτητη η παρέμβαση και αναβάθμιση του υφιστάμενου λογισμικού αυτοματισμού της γραμμής. Το σύστημα δοκιμάστηκε πλήρως εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και ασφάλειά του, βάσει αυστηρών προδιαγραφών σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων παραγωγής.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ