Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Deloitte: Ρεκόρ εσόδων για το 2022

Η Deloitte ανακοίνωσε έσοδα ύψους $59,3 δισεκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο για το χρηματοοικονομικό έτος 2022 που έληξε στις 31 Μαΐου 2022 (FY2022), νούμερο που αντιστοιχεί σε αύξηση 19,6% σε σχέση με το οικονομικό έτος 2021.

Μέσα σε επτά χρόνια, τα έσοδα της Deloitte αυξήθηκαν κατά 24 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ή αλλιώς κατά 69%, σε δολάρια ΗΠΑ.

«Τα τελευταία χρόνια, ακολουθήσαμε μια αξιοσημείωτη πορεία με στόχο να γίνουμε ο κορυφαίος οργανισμός επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο. Η δυναμική του διεπιστημονικού μοντέλου συνεργασίας μας μαζί με την παγκόσμια στρατηγική της Deloitte, μας βοηθούν να έχουμε καλές επιδόσεις και μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στους πελάτες μας. Και όλα αυτά φροντίζοντας παράλληλα τους ανθρώπους μας, επιστρέφοντας αξία στην κοινωνία και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου. Οι αρχές αυτές μάς έχουν βοηθήσει στο να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία σε άλλη μια ταραχώδη χρονιά, με περισσότερες απροσδόκητες εκπλήξεις —γεωπολιτικές συγκρούσεις, τη συνεχιζόμενη πανδημία, ακραία περιβαλλοντικά φαινόμενα και τον υψηλότερο πληθωρισμό για τη γενιά μας. Παραμένοντας πιστοί στον σκοπό μας να δημιουργούμε ένα θετικό αποτύπωμα, οι άνθρωποί μας έχουν επιδείξει ανθεκτικότητα, ευελιξία αλλά και γρήγορη προσαρμογή ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του περασμένου έτους. Ενώ παράλληλα, όλοι μαζί, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και την κοινωνία», δήλωσε ο Punit Renjen, Deloitte Global CEO.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ