Νέα

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Κατά προτεραιότητα η έρευνα στην αγορά καλλυντικών

Επιτροπή Ανταγωνισμού / Πηγή: Eurokinissi

Αρμόδιος εισηγητής από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ανέλαβε την υπόθεση της αυτεπάγγελτης έρευνας στην αγορά εμπορίας καλλυντικών και λοιπών προϊόντων προσωπικής φροντίδας. 

Υπενθυμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της επιτροπής ότι στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης έρευνας, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, αιφνιδιαστικός επιτόπιος έλεγχος σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις συγκεκριμένες αγορές.

Η έρευνα αφορά στη διεύρυνση ύπαρξης συμπράξεων μεταξύ επιχειρήσεων (συμφωνίες, αποφάσεις ενώσεων ή εναρμονισμένες πρακτικές) που έχουν ως αντικείμενο ή αποτέλεσμα τον περιορισμό του ανταγωνισμού.

Οπως σημειώνεται η ανάθεση σε εισηγητή δεν προδικάζει το περιεχόμενο της εισήγησης ή/και της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος εξέτασης κάθε υπόθεσης εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την πολυπλοκότητά της, τον όγκο του διοικητικού φακέλου, καθώς και τον αριθμό και το βαθμό συνεργασίας των ελεγχόμενων επιχειρήσεων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ