Νέα
  • ΓΔ: 907.06 -1.17%
  • Τζίρος: 40,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Jumbo: Αυξημένες οι πωλήσεις κατά 11% στο 9μηνο 2022

Κατάστημα Jumbo
Κατάστημα Jumbo / Πηγή: Eurokinissi

Ανοδικά κινήθηκαν τον Σεπτέμβριο οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά σημειώνοντας αύξηση 7%.

Για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους (Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2022), οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo, σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται, αυξήθηκαν κατά περίπου 11%.

Στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά περίπου 8% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021. Συνολικά για το εννεάμηνο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά περίπου 15% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.

Στην Κύπρο, οι πωλήσεις τον Σεπτέμβριο του 2022 αυξήθηκαν κατά περίπου 19%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα συνεχίζοντας την δυναμική τους πορεία.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην Κύπρο, για το εννεάμηνο του 2022 είναι αυξημένες κατά περίπου 23%, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.

Στην Βουλγαρία, οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά περίπου 11% τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Οι πωλήσεις των καταστημάτων, στη Βουλγαρία, για το εννεάμηνο του 2022 να είναι αυξημένες κατά περίπου 3% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.

Στη Ρουμανία, οι πωλήσεις του δικτύου σημείωσαν μείωση περίπου 2% τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις, στην αγορά της Ρουμανίας, για το εννεάμηνο του 2022, είναι μειωμένες κατά περίπου 1,5%, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Jumbo αξιοποιεί την ισχυρή οικονομική του θέση και συνεχίζει απερίσπαστα, το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023.

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο υπερ-καταστήμα στην πόλη Sibiu, στη Ρουμανία.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ