Νέα
  • ΓΔ: 903.33 +0.84%
  • Τζίρος: 54,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Jumbo: Σε ποιες περιοχές και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Νέα ανακοίνωση από την Jumbo
Νέα ανακοίνωση από την Jumbo / Πηγή: Intime

Μόλις δύο μέρες έμειναν ανοιχτά τα Jumbo στις «κόκκινες περιοχές», Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα, καθώς η αλυσίδα παιχνιδιών αποφάσισε, από αύριο, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, να ξανακλείσει τα καταστήματά της.

Αυτές τις μέρες τα υποκαταστήματα της Jumbo λειτουργούσαν με τη μέθοδο του click inside για προϊόντα ένδυσης-υπόδησης και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου και με τη μέθοδο click away για όλα τα υπόλοιπα (παιχνίδια, είδη οικιακού εξοπλισμού, προϊόντα διακόσμησης, ηλεκτρικές συσκευές κ.λπ.).

►Jumbo: Δεν υπάρχουν υποδομές για λειτουργία με click away

Ωστόσο, όπως σημειώνεται στη σημερινή ανακοίνωση «η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbo αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας… Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo στις «κόκκινες» περιοχές».

Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένου κινδύνου τα καταστήματα θα λειτουργούν με τον παραπάνω συνδυασμό μεθόδων. Στις «κίτρινες» η Jumbo λειτουργεί, όπως όλο το λιανεμπόριο με τη μέθοδο click inside για όλα τα προϊόντα της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ