Νέα
  • ΓΔ: 1220.89 +1.51%
  • Τζίρος: 139,63 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΔΕΣΦΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας με το ΕΛΙΝΥΑΕ για θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία

Μνημόνιο για την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία υπέγραψαν ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ).

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια του ΔΕΣΦΑ, Maria Rita Galli και η πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ, Ρένα Μπαρδάνη, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΔΕΣΦΑ.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν να ενισχύσουν την συνεργασία τους σε μία σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στα οποία περιλαμβάνεται η εκπαίδευση των εργαζομένων, η ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης κουλτούρας πρόληψης τόσο στο επίπεδο των εργαζομένων όσο και του ευρύτερου κοινού, η υποστήριξη και συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ σε συνέδρια για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία που διοργανώνει το ΕΛΙΝΥΑΕ, καθώς και η προώθηση της έρευνας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία στον κλάδο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ