Νέα
  • ΓΔ: 1471.63 -0.65%
  • Τζίρος: 85,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΕΛΠΕ: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, από 11 έως 8

Πηγή: Eurokinissi

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, από 11 έως 8 τα καταστήματα σε όλη την επικράτεια. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος «στις 3/11/2022 μαζί με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Έρευνας και Διάσωσης '«Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος»' και διατάξεις για τη λειτουργία του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας ψηφίσθηκε και προσθήκη-τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών στο άρθρο 3 που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την επικράτεια στις 6 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή από 11πμ έως 8μμ».

Σύμφωνα με τον ΣΕΛΠΕ, «οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Επίσης, σημειώνεται ότι οι εταιρίες-μέλη του ΣΕΛΠΕ έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ