Νέα
  • ΓΔ: 1447 -0.12%
  • Τζίρος: 38,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Betsson: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Ping Pong Challenge

Το Betsson Foundation σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, πραγματοποίησε το πρώτο Ping Pong Challenge την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη.

Οι επαγγελματίες αθλητές Μάνος Αλαρούπι, Ελισάβετ Χατζηκύρκα, Ρόζα Χοβσεπιάν, Αλέξανδρος Φέλτσερ και Ανέστης Καριοφυλλίδης φόρεσαν τα πορτοκαλί Betsson μπλουζάκια τους και προκάλεσαν τους καλεσμένους να αποκρούσουν τα δύο από τα τρία σερβίς τους.

Η δυσκολία του challenge αποδείχθηκε μεγάλη για τους ερασιτέχνες παίκτες, που όμως έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μία βραδιά που επιφύλασσε εκπλήξεις!

Στο ρόλο του διαιτητή βρέθηκε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΕΦΟΕπΑ, Νίκος Γραμμένος, ο οποίος έκλεισε το event μιλώντας για την προσπάθεια προαγωγής, προβολής και διάδοσης του αθλήματος.

Η Betsson και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τις κοινές δράσεις τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο Betsson Hub της Θεσσαλονίκης σύντομα. 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ