Νέα
  • ΓΔ: 1258.17 +0.60%
  • Τζίρος: 160,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ημέρα Ασφάλισης 2022: Νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ για την αξία της πρόληψης

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας Ασφάλισης η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εγκαινιάζει νέα διαδικτυακή καμπάνια για την αξία της πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα «Ζήσε Ασφαλώς!».

Με το μήνυμα «Ζήσε Ασφαλώς!» η καμπάνια παρουσιάζει καταστάσεις που είναι εμφανώς επικίνδυνες, προσκαλώντας το κοινό να αλλάξει στάση ζωής και να βάλει την πρόληψη στη ζωή του.

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου τόνισε ότι «με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Ασφάλισης, θέλουμε ως ΕΑΕΕ να αναδείξουμε τον σημαντικό ρόλο που έχει η πρόληψη στη ζωή μας και να υπενθυμίσουμε ότι η ασφάλιση προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό. Με το δίπτυχο πρόληψη - ασφάλιση είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τα μικρά και μεγάλα απρόοπτα της ζωής. Σε μία χώρα όπου μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας παραμένει σημαντικά ανασφάλιστο συγκριτικά με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κλάδος έχει τη δυναμική, την τεχνογνωσία και την οικονομική ευρωστία να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάγκη των πολιτών να ζήσουν τη ζωή τους με ασφάλεια».

Η Ελίνα Παπασπυροπούλου, γενική διευθύντρια της ΕΑΕΕ αναφέρει ότι «στην καθημερινότητά μας, όλοι κάνουμε επιλογές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Σε μία περίοδο που όλα είναι ρευστά και οι προκλήσεις είναι συνεχόμενες, η πρόληψη πρέπει να παραμείνει ψηλά στις προτεραιότητες των ανθρώπων. Αυτός είναι ο στόχος μας με τη νέα καμπάνια. Να πείσουμε το κοινό να αλλάξει νοοτροπία με επιλογές που δεν εκθέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του και να αναδείξουμε την ασφάλιση ως μία απόφαση που θωρακίζει τη ζωή μας απέναντι στο απρόβλεπτο».

H νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ θα δημοσιευθεί στις σελίδες της σε Facebook, LinkedIn, YouTube και Instagram. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της πρόληψης, επισκεφθείτε ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ