Νέα
  • ΓΔ: 1217.75 +1.45%
  • Τζίρος: 79,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Καλάθι του νοικοκυριού: Η Wolt Market συμμετέχει εθελοντικά με 57 προϊόντα

H Wolt Market αποφάσισε να συμμετέχει εθελοντικά στην κυβερνητική πρωτοβουλία για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του κύματος ανατιμήσεων στην ευρύτερη αγορά και στην συγκράτηση του πληθωρισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το «Καλάθι του Νοικοκυριού» της Wolt Market θα αριθμεί 57 προϊόντα, τα οποία θα είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα επώνυμα προϊόντα.

Κεντρικός στόχος της Wolt Market είναι «να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκράτησης τιμών και να διασφαλίσει ότι οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας θα μπορούν να αγοράζουν τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές». Οι πελάτες της Wolt Market θα μπορούν να τα προμηθεύονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, εντός περίπου 30 λεπτών στην πόρτα τους. «Στόχος μας είναι η Wolt Market να είναι ο εβδομαδιαίος προορισμός αγορών, για όλα όσα χρειάζονται οι Έλληνες καταναλωτές» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ήδη από την 1 η Οκτωβρίου 2022, η εταιρεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Αυτή η ενέργεια αφορούσε σε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά, απορρυπαντικά, καθώς κι άλλες κατηγορίες προϊόντων, σε όλα τα καταστήματα Wolt Market σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία και προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την συγκράτηση των τιμών. Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, στεκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή προσφέροντας προσιτές τιμές σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Μπιλάλης, γενικός διευθυντής της Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ