Νέα
  • ΓΔ: 1217.86 +0.72%
  • Τζίρος: 79,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Meet your Master στο Betsson Hub

Το Betsson Foundation την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 17:30, ξεκινάει στο Betsson Ηub μια σειρά εξειδικευμένων Ομιλιών με τίτλο Meet your Μaster by Betsson.

Κορυφαίοι επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων, έρχονται στο Betsson Hub και μοιράζονται μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Η κα Γεωργία Ζάχου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Καθηγήτρια/Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, μας ξεναγεί, στο πρώτο Meet your Master Σεμινάριο, στα «μυστικά» του Time Management.

Θέμα: Time Μanagement Τips

Ο χρόνος είναι ο σημαντικότερος μας πόρος κι όμως πολλές φορές απλά τον αφήνουμε να φεύγει!

Σ’ αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε σωστά το χρόνο μας, να περιορίσουμε το άγχος μας, να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να αφήσουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας και τις αγαπημένες μας ασχολίες.

Θα αναλύσουμε μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία που θα βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου μας και μέσα από μια σειρά ασκήσεων και βιωματικών παιχνιδιών, θα συζητήσουμε πως, η σωστή διαχείριση του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα και να βελτιώσει την παραγωγικότητα μας στην επαγγελματική και την προσωπική μας ζωή.

Εργαλεία – Μέθοδοι - Τεχνικές

Δούλεψε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα! Μάθε να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου και βελτίωσε την απόδοση σου.

Μάθε πώς να κάνεις περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο, με λιγότερο άγχος.

Συμμετοχή: ΔΩΡΕΑΝ

Oριο Συμμετεχόντων: 30 άτομα

Τρόπος Συμμετοχής: Οι 30 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το δωρεάν σεμινάριο του Bettson Foundation. Πατήστε εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια εκδήλωσης: 5:30 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

Betsson Hub: Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη (Μύλος).

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ