Νέα
  • ΓΔ: 1040.5 +0.72%
  • Τζίρος: 54,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Mobile Technology: Αύξηση κερδών 31% και εσόδων 37%

Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδών σημείωσε η Mobile Technology κατά τη διάρκεια της οικονομικής χρήσης που ολοκληρώθηκε στις 30/6/2022.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε αύξηση 37% στον κύκλο εργασιών της, ο οποίος ανήλθε στα 7,01 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και αύξηση 31% στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), που ανήλθαν περίπου σε 976.000 ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων της Mobile Technology επίσης σημείωσαν αύξηση της τάξης του 33% και ανήλθαν στα 767.000 ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 36% και ήταν 595.000 ευρώ.

Η ανάπτυξη της Mobile Technology, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος, ήταν αποτέλεσμα της ευρύτερης εμπορικής στρατηγικής που εφαρμόζει η εταιρεία.

Η Mobile Technology προωθεί συστηματικά και αποκλειστικά ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στα Logistics και στη Λιανική. Τόσο οι λύσεις, όσο και τα προϊόντα της έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα στην αύξηση της παραγωγικότητας και για αυτό κέρδισαν την εμπιστοσύνη της αγοράς εν μέσω δύσκολων διεθνών συγκυριών. Παράλληλα, η Mobile Technology ως τεχνολογικός συνεργάτης του 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στη χώρα, φρόντισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ