Νέα
  • ΓΔ: 1217.75 +1.45%
  • Τζίρος: 79,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ευρωπαϊκή Πίστη: Βραβεύτηκε για 9η χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - EBEN GR. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εταιρεία απέσπασε και πάλι την ανώτατη διάκριση «Olympic Kotinos Wreath» για το σύνολο της επιχειρηματικής λειτουργίας της, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Responsible Management Excellence Awards 2022». Αυτό το γεγονός καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που βραβεύεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζεται, ότι το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005. Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Προϋπολογισμού και Χρηματοοικονομικών Αναφορών, Γιώργος Γκούσκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Αυτή η βράβευση αποτελεί για εμάς μία ακόμη αναγνώριση για τις αρχές εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζουμε ως εταιρεία, αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες και τη συνεισφορά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ