Νέα
  • ΓΔ: 1035.72 +1.41%
  • Τζίρος: 46,74 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Intralot: Πενταετές συμβόλαιο με τη λοταρία του Οχάιο

H INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ, INTRALOT, Inc., υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Λοταρία του Οχάιο για την ανάπτυξη της στοιχηματικής της πλατφόρμας INTRALOT Orion.

Ειδικότερα, η INTRALOT θα αξιοποιήσει τον υφιστάμενο λοταριακό εξοπλισμό και υποδομή για την εξυπηρέτηση της δραστηριότητας του αθλητικού στοιχήματος για το δίκτυο λιανικών πωλήσεων και τους παίκτες σε όλη την Πολιτεία του Οχάιο.

Το έργο θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023 σε 700 ήδη εγκεκριμένα σημεία πώλησης που αναμένεται να υπερβούν τα 1.000 τους επόμενους μήνες.

Η INTRALOT, Inc. έχει λάβει την προσωρινή άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου Καζίνο του Οχάιο για την υλοποίηση αυτού του συμβολαίου και αναμένει την έκδοση της οριστικής άδειας διάρκειας πέντε ετών λίγο μετά την 1η Ιανουαρίου 2023.

Από το 2009 η INTRALOT παρέχει το ασφαλές κεντρικό σύστημα παιγνίων της Πολιτείας του Οχάιο το οποίο διαχειρίζεται όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες λοταρίας και άλλες συναφείς δραστηριότητες τόσο εντός της Πολιτείας, όσο και σε διαπολιτειακό επίπεδο, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ