Νέα
  • ΓΔ: 1407.74 -0.30%
  • Τζίρος: 88,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ έχει αναδειχθεί στον κυριότερο εκφραστή των ΜμΕ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει αναδειχθεί στον κυριότερο εκφραστή των ΜμΕ «με την ενισχυμένη παρεμβατικότητά του στην πολιτική σκηνή, προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».

Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο έργο του επιμελητηρίου, στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, στην συνεχή προσπάθεια για παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του, καθώς και στην σημασία στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα, υπογραμμίζοντας ότι το επιχειρείν μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

«Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες», υπογράμμισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφερόμενος στο ρόλο του στα δημόσια πράγματα και ολοκλήρωσε με ευχές για την πορεία του επιχειρείν και της οικονομίας το 2023.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ