Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Danone Trade Days: Υποδέχθηκε τους συνεργάτες της στο «σπίτι» της

Μια ξεχωριστή εμπειρία χάρισε η εταιρία Danone- Nutricia στους συνεργάτες της δημιουργώντας το δικό της «θεματικό» σπίτι σε έναν μοναδικό χώρο.

Ένα Danone «σπίτι» του οποίου κάθε δωμάτιο αντιπροσώπευε ένα brand από το ευρύ χαρτοφυλάκιο της εταιρίας κι άνοιγε τη συζήτηση για τα επερχόμενα λανσαρίσματα, τις τάσεις της αγοράς, αλλά και το προφίλ των καταναλωτών κι αγοραστών.

Με μεγάλο ενθουσιασμό εκπρόσωποι του λιανεμπορίου ανταποκρίθηκαν στην ξεχωριστή πρόσκληση της εταιρίας, η οποία τους έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα σχετικά με τη συνεργασία τους, να τους παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα που αναμένεται να λανσαριστούν εντός της νέας χρονιάς και φυσικά να δοκιμάσουν τόσο τις επερχόμενες κυκλοφορίες, όσο και ξεχωριστές δημιουργίες από το Alpro.

Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης ο Γιώργος Κουνετάκης, Head of Sales της Danone, δήλωσε: «Αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Danone, να βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της, να τους δίνει ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο και να τους παρουσιάζει με ευφάνταστο τρόπο τα καινοτόμα προϊόντα της, αλλά και τις νέες τάσεις των καταναλωτών και αγοραστών των κατηγοριών της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ενθουσιώδη ανταπόκριση των συνεργατών μας στην πρόσκληση αυτή».

Μέσω αυτής της ιδιαίτερης παρουσίασης, η Danone, έκανε και την πρώτη παρουσίαση των νέων προϊόντων που θα φέρει στην ελληνική αγορά και αναμένεται να αλλάξουν το τοπίο και τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ